incelemek

< Previous | Next >

hhtt

Senior Member
Turkish
Bu cümlede geçen "incelemek" fiilini açıklayabilir misiniz? Buradaki kulllanım için anlamın en uygun, kullanıma en yakın tanımı ne olabilir?

Not: Kelimenin İngilizce karşılığını da söylebilirsiniz fakat ben Türkçe tanımlamasını soruyorum.

"Kıbrıs genelinde gerçekleştirilen tarihi, dini ve folklorik araştırma derlemelerinin bazılarının intiharlarla ilgili olduğu dikkatimi çektiğinden bunların bazılarını 1999-2000 yıllarında incelemiştim.Kaynak: Kıbrıs’ta tarihi ve efsanevi intiharlar… "

Kıbrıs’ta tarihi ve efsanevi intiharlar…

Teşekkürler.
 
  • aLii..

    New Member
    Turkish
    Merhaba, "araştırmak" anlamında kullanılmıştır. ........ bunların bazılarını 1999-2000 yıllarında araştırmıştım.
     
    < Previous | Next >
    Top